top of page

Foto boven: NAAMMANDALA MONIQUE                                                                                                                                    

Mandala's maken is creatief bezig zijn op een ongedwongen en ontspannende manier. Binnen de magische cirkel, in je eigen ruimte en vanuit jouw middelpunt. We zijn bezig met thema's waarmee je vanuit jouw innerlijke beelden en jouw unieke patronen een mandala gaat maken. En, álles is goed! Geen tekenervaring? Gewoon beginnen als je daar zin in hebt! 

Bij Yogapraktijk Matsyendra worden al 20 jaar cursussen en workshops Mandala tekenen gegeven. Aanmelden kan via het contactformulier, facebook of tel.nr.: 06-24845420. Zou je graag met een groepje op een bepaalde datum die je uitkomt mandala's willen maken met een zelfgekozen thema? Neem dan contact op voor overleg.

WORKSHOPS MANDALA TEKENEN MET EEN THEMA

Op een vrijdag 19.15-21.30 uur. Min. 3 personen, max. 6 personen per workshop. Op locatie voor een grotere groep in overleg mogelijk.

Data 2024: 23 februari, 25 oktober

Kosten: €25,= p.p.per workshop incl. papier, gebruik van alle materialen, uitleg, koffie/thee en (meestal) zelfgebakken koek.

 

 

          

CURSUS MANDALA TEKENEN - DE BEGINSELEN 

          Start 2024: nog niet bekend.

Een les duurt van 10.00-12.15 uur. Max. 6 personen. Individueel deze cursus volgen (8 lessen) is in overleg op een andere datum en tijd mogelijk. Kosten: zie pagina Tarieven.

Kosten (4 lessen): €56,= p.p.  incl. papier, gebruik van alle materialen, uitleg, koffie/thee en (meestal) zelfgebakken koek..

Op een verrassende manier leer je in de cursus de beginselen van het mandala tekenen. Op goed papier van verschillend formaat en met verschillende materialen zoals o.a. kleurpotloden, fineliners, acrylverf, pastelkrijt. 

DE DONDERDAG MANDALAGROEP - BEGINNERS EN GEVORDERDEN

Komt 1x per maand bij elkaar om met een thema aan nieuwe opdrachten te werken en gezellig bij elkaar te zijn.    

Max. 6 pers. Data 2024: 18 jan., 15 febr., 14 mrt., 11 apr., 9 mei, 6 juni, 26 sept., 24 okt., 21 nov., 19 dec.  

Aanmelden voor deze groep kan voor 10 lessen. Nog 3 plaatsen vrij! Kosten: €120,= incl. papier, gebruik van alle materialen, uitleg, en begeleiding, koffie/thee en (meestal) zelfgebakken koek. 


bottom of page