Yogapraktijk MATSYENDRA op Texel
YOGA en MANDALATEKENEN voor ALLE LEEFTIJDEN

en SHANTALA MASSAGE v. BABY"S, KINDEREN, VOLWASSENEN

Nieuwe cursussen

 v.a. januari 2016

                                                                                                                      2020/2021

Mandala's maken is creatief bezig zijn op een ongedwongen en ontspannende manier. Binnen de magische cirkel, in je eigen ruimte en vanuit jouw middelpunt. We zijn bezig met thema's waarmee je vanuit jouw innerlijke beelden en jouw unieke patronen een mandala gaat maken. En, álles is goed!

Bij Yogapraktijk Matsyendra worden al 16 jaar cursussen en workshops Mandala tekenen gegeven. Aanmelden kan via het contactformulier, facebook of tel.nr.: 06-24845420.


WORKSHOPS MANDALA TEKENEN  

Data 2020

  4 okt.:  Bloemkoolzendala

13 dec.: Flower of life 

Een workshop duurt van 10.00-12.15 uur. Min. 3 en max. 8 personen per workshop. Grotere groepen in overleg op andere datum en tijd mogelijk.

Kosten: €25,= p.p. per workshop incl. papier, gebruik van alle materialen, uitleg, koffie/thee met huisgemaakte koek.


CURSUS MANDALA TEKENEN - DE BEGINSELEN

8 lessen  Start in 2021

Een les duurt van 10.00-12.15 uur. Max. 4 personen. Individueel deze cursus volgen is in overleg op een andere datum en tijd mogelijk. 

Kosten: €144,= p.p. incl. papier, gebruik van alle materialen, uitleg, koffie/thee met huisgemaakt lekkers. 

Op een verrassende manier leer je in de cursus de beginselen van het mandala tekenen. Op goed papier van verschillend formaat en met verschillende materialen zoals o.a. kleurpotloden, fineliners, acrylverf.

 


MANDALAGROEP 

Komt 1x per maand bij elkaar om met een thema aan nieuwe opdrachten te werken en gezellig bij elkaar te zijn. Op donderdag van 13.30-15.30 uur. Met koffie/thee en (meestal) zelfgebakken koek. 

Start weer in 2021.

Aanmelden voor deze groep kan voor 10 lessen.****************************************************************************************************************************************************************************


****************************************************************************************************************************************************************************

Link: https://mandalavereniging.nl       (Nederlandse Mandalavereniging)