top of page

Foto boven: NAAMMANDALA MONIQUE                                                                                                                                    

Mandala's maken is creatief bezig zijn op een ongedwongen en ontspannende manier. Binnen de magische cirkel, in je eigen ruimte en vanuit jouw middelpunt. We zijn bezig met thema's waarmee je vanuit jouw innerlijke beelden en jouw unieke patronen een mandala gaat maken. En, álles is goed! Geen tekenervaring? Gewoon beginnen als je daar zin in hebt! 

Bij Yogapraktijk Matsyendra worden al meer dan 20 jaar cursussen en workshops Mandala tekenen gegeven. Aanmelden kan via het contactformulier, facebook of tel.nr.: 06-24845420. Spreekt een van de thema's je aan of zou je graag met een groepje op een bepaalde datum die je uitkomt mandala's willen maken met een zelfgekozen thema? Neem dan contact op voor overleg.

WORKSHOPS MANDALA TEKENEN MET EEN THEMA

Op een vrijdag van 19.15-21.30 uur. Min. 3 personen, max. 6 personen per workshop, op locatie grotere groep in overleg mogelijk.

2024:   Workshop Mandala met thema:  26 juli  De Beginselen 

            Workshop Mandala met thema: 11 oktober Sterrenbeeld met symboliek.

 

 

          

Een workshop duurt van 19.15-21.30 uur. Min. 3 personen, max. 6 personen per workshop.

Kosten: €25,= p.p. per workshop incl. papier, gebruik van alle materialen, uitleg (ook op papier), koffie/thee en (meestal) zelfgebakken koek.

CURSUS MANDALA TEKENEN - DE BEGINSELEN deel 1 (4 lessen)  

Data 2024/2025: nog niet bekend.

Een les duurt van 10.00-12.15 uur. Max. 6 personen. Individueel deze cursus volgen (8 lessen) is in overleg op een andere datum                   

en tijd mogelijk. Kosten (4 lessen): €64,= p.p.  incl. papier, gebruik van alle materialen, uitleg, koffie/thee en (meestal) zelfgebakken koek..

Op een verrassende manier leer je in de cursus de beginselen van het mandala tekenen. Op goed papier van verschillend formaat en met verschillende materialen zoals o.a. kleurpotloden, fineliners, acrylverf, pastelkrijt. 


bottom of page