Yogapraktijk MATSYENDRA op Texel
YOGA en MANDALATEKENEN voor ALLE LEEFTIJDEN

en SHANTALA MASSAGE v. BABY"S, KINDEREN, VOLWASSENEN

Nieuwe cursussen

 v.a. januari 2016

                                  


                            SOMS ZIJN ER HELEMAAL GEEN WOORDEN NODIG - AANDACHT EN AANRAKING - MASSAGE

                                                                     WORKSHOP en  KORTE CURSUS (4 lessen)

VOOR BABY'S

Shantala babymassage is een ontspanningsmassage voor baby's en komt oorspronkelijk uit India, waar deze massage een onderdeel is van de dagelijkse verzorging van baby's. Het ritmisch masseren en de herhalingen daarvan, de aanraking en het contact met volle aandacht zijn kenmerken van deze massage. Het geeft veel positieve effecten op de lichamelijke en emotionele ontwikkeling van de baby en op het zelfvertrouwen, rust en zelfbewustzijn van de ouders. De Shantala babymassage is geschikt voor baby's vanaf 6 weken. Verder komen het basisbevestigend dragen, roterend hanteren, lichaamstaal, kleine en grotere moeilijkheden, de massageolie en de TummyTub aan bod in de lessen. Na afloop van de cursus krijg je een uitgebreide reader en een aandenken. De eerstvolgende cursus (4x) Shantala babymassage zal v.a. 24/10/'20 van 10.30-11.45 uur gegeven kunnen worden aan de ouders/verzorgers met hun baby (van ongeveer 6 weken tot 9 maanden oud). Voorlopig alleen als Privéles of met 2 pers. + baby's mogelijk. Ook op afspraak. Kosten: zie Tarieven.


TIP: Leuk kraamkadootje: Kadobon voor een les/workshop of hele cursus babymassage. 

                                          Of een handgemaakte zachte speelbal van Snoetepetoet of een van de andere artikelen voor baby's/kinderen.


Data start cursus Shantala babymassage 2020: 24/10 en op afspraak.


ONTSPANNENDE SHANTALA MASSAGE VOOR KINDEREN (vrijdag)

Ook is deze vorm van ontspannende massage toepasbaar bij kinderen met en zonder een lichamelijke/verstandelijke beperking. De massage kan ook over de kleding heen gegeven worden.


VOOR VOLWASSENEN (vrijdag)

Deze ontspannende massage is een bijzondere massage om te ontvangen. Het is een vertragende, ritmische massage. 

Shantala massage kan veel klachten die ontstaan zijn in het dagelijkse leven helpen verlichten. De bewuste aanraking en aangeraakt worden kan je weer met aandacht in contact brengen met jezelf. 

Om na lichamelijke belasting te herstellen, gewoon lekker tot rust te komen of om meer bij je gevoel te komen. Daarom is aanraking voor iedereen zo belangrijk om evenwichtig te functioneren. De massage kan ook over de kleding heen gegeven worden.

Een volledige sessie Shantala massage  duurt ongeveer 35 á 40 min. of 60 min. Het tarief is € 35,= / € 55,= per sessie. Daarna is er thee/koffie. 

Vragen? Afspraak maken? Dat kan voorlopig alleen op vrijdag. Kies een tijd: 10.00 uur / 11.30 uur / 13.00 uur / 14.30 uur / 16.00 uur. Wilt u graag in uw eigen omgeving gemasseerd worden? Dat kan ook op afspraak, dag en tijd in overleg. Neem s.v.p. contact op met de yogapraktijk. Tel.nr.: 06-24845420.Yogapraktijk Matsyendra is aangesloten bij de Vakgroep Shantala Massage Docenten (VSD).