top of page

                            SOMS ZIJN ER HELEMAAL GEEN WOORDEN NODIG - AANDACHT EN AANRAKING - MASSAGE

 

VOOR BABY'S

Shantala babymassage is een ontspanningsmassage voor baby's en komt oorspronkelijk uit India, waar deze massage een onderdeel is van de dagelijkse verzorging van baby's. Het ritmisch masseren en de herhalingen daarvan, de aanraking en het contact met volle aandacht zijn kenmerken van deze massage. Het geeft veel positieve effecten op de lichamelijke en emotionele ontwikkeling van de baby en op het zelfvertrouwen, de rust en het zelfbewustzijn van de ouders. De Shantala babymassage is geschikt voor baby's vanaf 6 weken. Verder komen het basisbevestigend dragen, roterend hanteren, lichaamstaal, kleine en grotere moeilijkheden, de massageolie en de TummyTub aan bod in de lessen. Na afloop van de cursus krijg je een uitgebreide reader en een aandenken. De cursus (3x) Shantala babymassage wordt gegeven aan de ouders/verzorgers met hun baby (vanaf ongeveer 6 weken tot 9 maanden oud). Minimale groepsgrootte 4 pers., max. 6 pers. met baby. Het is mogelijk deze cursus privé (1 of 2 p. met baby.) en/of op een andere locatie in overleg op een andere dag/tijd te geven. Kosten: zie Tarieven.

Cursus Babymassage op zaterdag 10.30-11.45 uur:  Stardata 2024: 7 februari, 17 april, 10 juli,  2 oktober.

TIP: Leuk kraamcadeautje: Cadeaubon voor een les/workshop of hele cursus babymassage. 

Of een uniek en handgemaakt cadeautje uit de webshop van Snoetepetoet. www.snoetepetoet.nl.

ONTSPANNENDE SHANTALA MASSAGE VOOR KINDEREN 

Ook is deze vorm van ontspannende massage toepasbaar bij kinderen met en zonder een lichamelijke/verstandelijke beperking. De massage kan ook over de kleding heen gegeven worden.

VOOR VOLWASSENEN 

Deze ontspannende massage is een bijzondere massage om te ontvangen. Het is een vertragende, ritmische massage.

Shantala massage kan veel klachten die ontstaan zijn in het dagelijkse leven helpen verlichten. De bewuste aanraking en aangeraakt worden kan je weer met aandacht in contact brengen met jezelf.

Om na lichamelijke belasting te herstellen, gewoon lekker tot rust te komen of om meer bij je gevoel te komen. Daarom is aanraking voor iedereen zo belangrijk om evenwichtig te functioneren. De massage kan ook over de kleding heen gegeven worden en geschikt voor mensen met een lichamelijke/psychische beperking.

Een volledige sessie Shantala massage duurt ongeveer 35 á 40 min. of 60 min. Het tarief is € 35,= / € 55,= per sessie. Daarna is er thee/koffie.

SHANTALA SPECIALE ZORG - Vragen over de mogelijkheden en voor wie dit geschikt kan zijn? Afspraak maken? Wilt u graag in uw eigen omgeving gemasseerd worden omdat u niet in staat bent om naar de yogapraktijk te komen? Dat kan ook op afspraak, dag en tijd in overleg. Neem s.v.p. contact op via het contactformulier of bel naar tel.nr.: 06-24845420.


bottom of page